Hoofdklasse Zondag A Alphense Boys -RKAVV

Deze week heb ik Pro Shots achter me gelaten. Maar om toch te fotograferen, heb ik voor Haaglandenvoetbal.nl een wedstrijd gefotografeerd. Je moet blijven trainen ook als fotograaf. Daarbij is het leuk om voor het medium waar het allemaal echt begon soms een klus te doen.

Het werd de wedstrijd Alphense Boys ten RKAVV. Een wedstrijd in de hoofdklasse A op zondag. Er leuk om weer een keer op dit niveau te mogen fotograferen. En wat een bijzondere wedstrijd om op gezet te worden.

Dit was de eerste wedstrijd na de dood van een speler van Alphense Boys. Kelvin Maynard. En dat lag als een deken over de wedstrijd. De spelers hadden shirts met een foto van deze speler en voorafgaande aan de wedstrijd werd het wedstrijd shirt van Kelvin aan zijn vader overhandigd. En een erg indrukwekkende minuut stilte.

Dat Alphense Boys een beladen pot voetbalde werd na 2 minuten duidelijk. Alphense Boys kwam op 1-0 en met de rouwband in zijn hand richtte de scorende speler zijn vingers op de hemel.

Het was mooi om bij deze wedstrijd aanwezig te mogen zijn

Voor de foto’s klik hier

ALPHEN AAN DE RIJN , 29-09-2019 , Voetbal , Sportpark De Bijlen , Hoofdklasse Zondag A Alphense Boys -RKAVV , seizoen 2019 / 2020 . Minuut stilte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *